Personlig tränare

Att ta hand om sig själv och sin fysiska hälsa är något du kommer vinna på i längden. Visst kan det vara svårt att hitta motivationen till att träna när det är mörkt och kallt eller bara det att soffan känns mer lockande. Då kan det vara en bra idé att anlita en personlig tränare för att hitta den där motivationen. Dessutom kommer din träning ge mycket mer för att hen vet precis hur du ska aktivera din kropp på ett ultimat sätt. Här under följer några bra saker att tänka på när det kommer till personlig tränare.

Det spelar ingen roll vem du är

Det spelar ingen roll vem du är eller vart du ska; att anlita en personlig tränare är något som alla har nytta av. Oavsett mål eller tidigare träningsvana. Det kommer göra det roligare och mer effektivt. Det är viktigt att tänka på just det här med vad du vill med din träning för att göra träningen så effektiv som möjligt. Om du kommer till en PT men du inte riktigt vet varför du är där så kommer mycket av den första tiden att gå till att fundera ut och välja personlig träning göteborg. Och det kan du lika gärna göra hemma och du behöver således inte betala för det. Ju mer specifik du kan vara angående din träning ju bättre kommer ditt resultat att bli.

Fullfölj jobbet

Det kan kännas skönt att ha tagit steget att anlita en personlig tränare och självklart är det fantastiskt gjort! Du måste dock fortfarande göra jobbet och följa det hen säger. Det räcker inte att bara ha bokat en tid och sen gå hem och inte ändra på någonting. DU måste fortfarande lägga ner tiden och följa tränarens råd och rekommendationer. En bra PT kommer att ge dig upplägg även efter träningen gällande till exempel kost och andra vanor.

Inte ge det tillräckligt med tid

För att din träning ska kunna ge något resultat så är kanske det allra viktigaste att du ger det tid och kontinuitet. Du kommer inte att se magiska resultat efter de första två gångerna men låt dig inte slås ned av detta utan fortsätt att kämpa och du kommer se resultat som du inte trodde var möjliga.

Någon annan tänker, du tränar

Något av det allra bästa är att inte behöva tänka på hur och vad du ska träna idag. Det kommer din PT att sköta åt dig. Du går bara till gymmet eller liknande och får allt serverat åt dig. Tröskeln av att komma på det “roliga” träningspasset är borta och du kan bara fokusera på att göra det du blir tillsagd att göra på ett så bra sätt som möjligt.